Rengjøring og maling i garasjen

Det er på høy tid å gjøre reint i garasjen igjen. Rengjøring vil bli foretatt onsdag 23. november mellom kl 08:00 og 17:00.

Samtidig https://health-e-child.org/ benytter vi anledningen til å male skikkelige parkeringsplass-nummer på veggen. Det vil bli brukt spraymaling til dette arbeidet.

Det betyr at alle kjøretøy canadian pharmacy fjernes fra garasjen onsdag, fordi det skal rengjøres under dem og spraymales på veggen rett innenfor. Borettslaget tar ikke ansvar for skader, tap, eller tilsmussing av kjøretøy eller andre gjenstander som ikke er blitt fjernet.

Vi innskjerper også at garasjen er til parkering av kjøretøy, og at det ikke er tillatt å oppbevare andre gjenstander av noe slag (dekk , møbler,…) på garasjegulvet. Hvis du har noe liggende i garasjen, er det best å fjerne det nå. Gjenstander som ligger igjen når rengjøringen skal foretas, vil bli fjernet for eiers regning.

Vi viser for øvrig til canadian pharmacysom gjelder for garasjen.